14 Ekim 2009 Çarşamba

geçen c.tesi ...


Ela Orçunlarda spor yaparken..


bu İpek'e giderken...



Burada ariel izliyorlar :)







Ne zamandır düşünüyordum..Ela acaba İpek'i özledi mi diye..çünkü uzun zaman oldu görüşmediler! En son mayıs sonu görüşebilmişlerdi..sonra Ela'nın ameliyatı, yaz tatili vs..araya girince zaman uzadı.
Neyse Özgeyle plan yaptık..vee geçen c.tesi buluşmaya karar verdik..Biz gittik..Önce ikiside birbirinden kaçtı..sonra güzel güzel oynadılar..tabii ipek'in odasının halini görmeniz lazımdı! Bak fotoğrafını çekmeyi unuttum.. Bizde güzel güzel kahvemizi içtik Özgeyle :)
ve sohbet ettik..ne mi konuştuk..okul tabiki..çocukların ilkokulu neresi olmalı konusu konuşuldu..ama hiç bitmeyen bir konu..kişiye, çocuğa, eğitime ve tabiki gelire bağlı değişen bir konu..neyse Ela ve İpek'in ayrılmaları zor oldu tabii..her ikisininde çokk uykusu geldi..Özellikle Ela feci durumdaydı..İpek ve Özge bizi eve kadar getirdiler..(zaten 5 dk'lık mesafedeyiz..)

Ela hemen yatağa girdi ve uyuması 1 saate yakın sürdü..ama akşam başka bir program olduğu için uyumazsa günü bitiremiyecekti..neyse 2 saat uyudu ve uyanınca Melike ve Orçunlara gittik..Kızım orada hiç olmadığı kadar sakin ve uyumluydu.. Playsatation oynadı, spor yaptı..vee o kadar yoruldu ki ertesi gün 10:30 a kadar uyudu..ne güzel değil mi?


Ela'ya not: Kızım bu gezmemizde bana biraz daha büyüdüğünü ispatladın..seni seviyorummm :)








Hiç yorum yok: