8 Nisan 2010 Perşembe

denemesi bedava..



Öksürük için süper bir tedavi var. Vicks'i ayakların altına sürmek ve ayakları olabildiğince sıcak tutmak.. Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”

Denemesi bedava..

not: Dün akşam denedim..şiddetle tavsiye ederim :)

7 Nisan 2010 Çarşamba

lale devri



Ela parka doğru koşarken :)




koş Ela koşş...



hepsiii benimmm



nazlııcan




Geçen cumartesi ilk kez emirgan korusuna gittim. Bunu söylerken kendime kızıyorum çünkü dört sene evdeydim..bir kez Ela'yı alıp oraya gitmemişim!
Böyle bir günde değil daha az karmaşa olan bir zamanda gitmek isterdim ama olsun..sonunda gittik..resimler de kanıtı :)
yaklaşık 3-4 saat vakit geçirdik..arada sütiş'e inip yemek yedik..sonra sahilde biraz yürüdük..(ve tabii Ela da bizimle beraber)
o kadar ezilmişiz ki farkında değiliz..eve gelir gelmez uyuduk..
Sonrasında anneme gittik aile toplantısı vardı..sonra geç saatte yattık..ve ilk kez Ela ertesi sabah 10.30 da uyandı..normalde saat 7-7.30 arasıı uyanır :)

güzel ve dolu dolu bir gündü..



Elacım resimlere bakınca hatırlarsın bu günü :))

5 Nisan 2010 Pazartesi

uzun zaman sonra...



işe başladıktan sonra değil blog yazmak..kendime gelemedim!
birde ne zman denesem blog açılmıyordu! neyse ki sonunda açıldı ve ben vakit bulup yazmaya başladım..az önce Ela'nın okuldaki fotoğrafı taze geldi mail olarak ..onu ekleyeyim bari :)

yeni fotolar yeni yazılar..yarın
bekleyin anacımmm :)